Ga terug

Gastenboek

9 april 2013

Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken

Had Thunbergia de beste oplossing voor u?

Laat het ons weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Reactie geplaatst op 6 juni 2020 door Leo en Willy de Ruiter

Zeer tevreden en blij zijn wij over en met het geleverde werk door de drie mannen van Thunbergia. Vrijdag plaatsten ze bij ons op de erfgrens een haag met kant en klare haagelementen Mobilane Euonimus Dart’s Blanket van 1,80 m. hoog. Tussen de elementen zijn groen gecoate palen met bevestigingsbeugels gezet. We gaan er steeds naar kijken, zo mooi! Het was soms werken in de stromende regen, wel goed voor de haag natuurlijk. Mannen bedankt!

Reactie geplaatst op 14 mei 2020 door Martie en Theo van der Vegt

Eigenlijk hebben wij weinig toe te voegen aan de voorgaande reacties. Ook wij zijn uiterst tevreden over het geleverde werk. De tegels zijn zeer zorgvuldig gelegd en vooral de overkapping bij de schuur is een plaatje geworden, vooral de inventiviteit tijdens de werkzaamheden was opvallend. We kunnen Paul en Albert van harte aanbevelen.

Reactie geplaatst op 10 november 2018 door Rien en Ella

Review voor Paul, Albert, Jan-Peter en Alex:Wij zijn uiterst tevreden over de complete aanleg van onze tuin in Middelharnis.Vanaf de voorbespreking (de mannen van Thunbergia denken tot in de kleinste details met je mee) tot aan de allerlaatste hand aan de tuin (nog even gaan bezem, borstel en bladblazer erdoor) spat de professionaliteit er af. Met name regisseur Paul houdt van uitdagingen. Of dat nu tegelwerk of elektriek, waterafvoer of verlichting betreft: hij maakt het naar jouw wensen in orde; niets is teveel. Bovendien: een perfect op elkaar ingespeeld team met een goede sfeer! De orderportefeuille is blijkbaar zo goed gevuld, dat je Paul af en toe moet herinneren aan de klok; maar dat is o.i. alleen maar een onderstreping van de reputatie van Thunbergia!! Verder: de prijs-/kwaliteitsverhouding is uitstekend.Kortom: wij bevelen dit hoveniersbedrijf zonder enig voorbehoud van harte aan. Ons cijfer: een 9½.Bedankt, mannen!

Reactie geplaatst op 17 september 2018 door Michael & Mariëlle

Paul & team harstikke bedankt voor de aanleg van onze achtertuin. Het contact was ook erg fijn en het ontwerp werd in goed overleg helemaal naar ons zin aangepast! We zijn er ontzettend blij mee en zien er naar uit om in het voorjaar heerlijk in de tuin te zitten. De eerste planten hebben we al gepoot 😀

Reactie geplaatst op 11 april 2018 door Yolande van der Waal

Wat een prachtig werk is er geleverd, jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen. Onze voortuin is letterlijk helemaal op de schop genomen. Paul en Albert ( van de derde harde werker ben ik de naam kwijt ) hebben in weer en wind gebuffeld en ons plan tot een droomtuin verwezenlijkt. Ook de plant keuze is perfect en helemaal onze smaak

Reactie geplaatst op 29 augustus 2017 door Adri en Marja van Ree

Paul en Albert hebben in één dag een 10 meter hoge ceder uit onze tuin verwijderd. Het was een zware klus, de stam had een diameter van 45cm! Aan het einde van dag lagen alle stukken stam gereed voor transport en was alles opgeruimd. Zonder beschadigingen was de klus geklaard. Goed werk geleverd en beveel Thunbergia aan voor deze klussen.

Reactie geplaatst op 12 juli 2017 door Simon

Paul & Team,Bedankt voor de mooie totale renovatie van mijn voortuin en de mooi aangelegde achtertuin. Ik ben zeer tevreden en vind het wel een compliment waard hoe rustig jullie je werk doen!! Ga zo voort

Reactie geplaatst op 29 maart 2017 door Co corrie

Heel erg bedankt voor de aanleg van onze nieuwe tuin! We vinden het prachtig van begin tot einde. Alles keurig geregeld. Ook je personeel zijn fijne hard werkende mannen. Wij heb er van genoten om jullie zo bezig te zien. We gaan nu ontzettend genieten van dit moois.

Reactie geplaatst op 17 maart 2017 door Pascal en Lenny

Laat het voorjaar maar komen nu onze tuin zo mooi aangelegd is door jullie! Van ontwerp tot en met de uitvoering, wij zijn erg tevreden. Bedankt voor jullie leuke ideeën en de goede uitvoering!

Reactie geplaatst op 10 mei 2016 door Samuel en Evi

Hallo Paul, we genieten nu al met volle teugen van de prachtig aangelegde tuin! Onze complimenten voor het harde werk en het ontwerp wat helemaal bij ons past.

Reactie geplaatst op 28 oktober 2014 door Paul v.d. Veek

Hallo Paul bedankt voor het voortreffelijke werk in onze tuin.

Reactie geplaatst op 24 oktober 2014 door Willem en Pieta

Paul, Wij willen je d.m.v. deze reactie nog laten weten, dat wij uiterst tevreden zijn met de renovatie van onze gehele tuin. Jullie hebben in twee weken tijd fantastisch werk verricht. Er is keihard gewerkt en jullie hebben werkelijk een geweldige prestatie geleverd. Alles was organisatorisch perfect in orde. Wij zullen je in onze kennissenkring in ieder geval zeker aanbevelen. Nogmaals: TOP.

Reactie geplaatst op 31 augustus 2013 door Dirk

Ha Paul,Nog bedankt voor het mooie pakkettenhok dat je hebt neer gezet.Dirk

Reactie plaatsen

Gastenboek

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst tuindroomtekst

Jouw werkdroom wordt jouw droomwerk!

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort bij Thunbergia & Van Dijke.

Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken logo
Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken

Copyright © 2023 Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap