Maak nu van uw tuindroom uw droomtuin

Over ons

Thunbergia & van Dijke Hovenierswerken is al vele jaren een begrip in de regio. We zijn met een enthousiast team voornamelijk werkzaam op Goeree Overflakkee en de Hoekse Waard. De laatste jaren is er veel veranderd binnen ons bedrijf.

Lees meer

Beplanting

Vaak onderschat, maar is toch een van de belangrijkste onderdelen van uw tuin. Immers de beplanting; Leeft, geeft Kleur en Geur. Een enkele solitair kan uw onderhoudsvriendelijke tuin geheel doen opleven ..

Lees meer

Boomverzorging

Een boom is een beeldbepalend onderdeel van uw tuin, om dat zo te houden heeft ook een boom onderhoud nodig. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om dit voor u uit te voeren.

Lees meer

Tuinontwerp2

Tuinontwerp

Voor dat wij aan de slag kunnen zal er eerst een ontwerp moeten worden gemaakt, dit is iedere keer weer een nieuwe uitdaging die we samen met u aan willen gaan. Pas als u tevreden bent is het ontwerp af. De ontwerptekening wordt op de computer gemaakt, zodat u een strak en compleet overzicht krijgt van uw nieuwe tuin.

Meer info
Strakke tuin Dirksland

Tuinaanleg

Aanleg in de breedste zin van het woord. Of uw tuin nu groot is of klein, klassiek of modern, of het nu gaat om oude of nieuwe materialen, voor ons maakt het geen verschil. We maken de tuin volledig naar uw wensen. Natuurlijk kunnen we u ook met een professioneel advies van dienst zijn. Kortom uw tuin wordt onze zorg.

Meer info
tuinonderhoud1

Tuinonderhoud

Iedere tuin heeft zijn onderhoud nodig ook als u net even geen tijd hebt. Dat geeft veel onnodige stres. We willen dit werk graag uit handen nemen. Uw tuin ligt er dan een heel jaar netjes en verzorgd bij. Het is ook mogelijk om voor het onderhoud van uw tuin prijsafspraken te maken op basis van uw wensen: -Geheel jaaronderhoud in of excl. maaiwerk gazon - Seizoenbeurten bv. voor en najaarsbeurt Uiteraard is de frequentie en de werkzaamheden geheel op uw wensen af...

Meer info
bezemer

Sierbestrating

Een van de belangrijkste componenten in de tuin is de bestrating. We kunnen hier een heel breed pakket van aanbieden of het nu natuursteen, gebakken klinkers of een betonproduct is het kan allemaal.

Meer info
Gazononderhoud7

Gazononderhoud

Voor het onderhoud van uw gazon hebben we al het professioneel gereedschap in huis. Of het nu gaat om maaien, verticuteren, graskanten snijden of bemesten we kunnen het allemaal voor u uitvoeren. Voor het bemesten hanteren we een speciaal bemestingsprogramma met organische meststoffen van DCM. We kunnen dit onderhoud met de voor- najaarsbeurt meenemen ook kunt u een contract met ons afsluiten voor het gazononderhoud een jaar rond.

Meer info
Houtconstructies

Houtconstructies

Schuttingen, blokhutten, pergola's en vlonders het zijn allemaal voorbeelden van houtconstructies die we voor u kunnen realiseren. Er zijn tal van keuzes en mogelijkheden. Zoals houtsoorten maar ook kunststof behoort tot de mogelijkheden. Ook in de keuze van tuinhuisjes, priƫlen of carports is een enorme verscheidenheid. Je kunt het zo gek niet bedenken er is ook voor u een geschikte oplossing. We willen u graag adviseren wat voor uw situatie de beste keuze is.

Meer info
boomverzorging

Boomverzorging

Een boom is een beeldbepalend onderdeel van uw tuin, om dat zo te houden heeft ook een boom onderhoud nodig. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om dit voor u uit te voeren. Het snoeien van bomen op zeer grote hoogte of moeilijk bereikbare plaatsen is voor ons geen probleem. Met behulp van een telescoopkraan of klimtechnieken kunnen we iedere boom aan. Ook als het gaat om het rooien van bomen kunt u bij ons terecht . Of het nu gaat om een klein boompje in...

Meer info
beplanting3

Beplanting

Vaak onderschat, maar is toch een van de belangrijkste onderdelen van uw tuin. Immers de beplanting; Leeft, geeft Kleur en Geur. Een enkele solitair kan uw onderhoudsvriendelijke tuin geheel doen opleven, een groene afscheiding kan geweldig veel rust uitstralen. Heeft u totaal geen idee wat u in uw tuin geplant wilt hebben? We zijn u graag van dienst met een professioneel advies. Of het nu gaat om een grote boom of een klein viooltjes we leveren het met de grootst...

Meer info

Jouw werkdroom wordt jouw droomwerk!

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort bij Thunbergia & Van Dijke.

Copyright © 2024 Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap