Overkapping

Overkapping

Overkappingen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Heeft u nog geen overkapping gevonden die voldoet aan uw wensen? Thunbergia & van Dijke Hovenierswerken biedt u de oplossing: maatwerk. Wij stellen graag met u de ideale overkapping samen. We houden uiteraard rekening met uw wensen en voorkeuren en adviseren u graag over onze mogelijkheden!

Waarom kiezen voor een overkapping op maat?

Een overkapping is de laatste jaren steeds populairder. Mensen willen namelijk zoveel mogelijk buiten leven en hierin zijn de mogelijkheden dan ook toegenomen. Met een overkapping creëert u niet alleen meer schaduw in de tuin. U kunt s ’avonds ook een stuk langer heerlijk buiten zitten en er een comfortabele loungeplek creëren.

Waarom zou u kiezen voor een overkapping op maat en niet voor een standaardpakket? Dit heeft een aantal redenen. Bij een overkapping die speciaal naar uw wensen is gemaakt heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt zelf hoe de overkapping eruit komt te zien en wat de indeling hiervan wordt. Ten tweede zit bij een overkapping vaak standaardmaten, maar wat nou als u net 15 centimeter meer of minder nodig heeft? Ideaal dus om uw eigen overkapping te laten bouwen. Bij Thunbergia & van Dijke Hovenierswerken is dat mogelijk.

Is er een vergunning nodig voor een terrasoverkapping?

In Nederland mag een terrasoverkapping vrijwel altijd vergunning vrij gebouw worden. Er zijn echter een aantal uitzonderingen waar je rekening mee kunt houden. Een vergunning of meldingsplicht voor een overkapping is wel nodig als de overkapping:

  • Groter is dan 30 vierkante meter
  • Meer dan 50% van het tuinoppervlak bestaat
  • Als hoofdwoning gebruikt gaat worden

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een overkapping op maat? Neem voor meer informatie contact op met ons via 06-22944131 of stuur een mail naar: info@thunbergia-vandijke.nl. Ook kunt u via onze website eenvoudig een offerte aanvragen! Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen en bespreken wij graag samen met u, uw wensen betreft uw overkapping op maat.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken logo
Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken

Stel uw vraag

Overkapping

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst tuindroomtekst

Jouw werkdroom wordt jouw droomwerk!

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort bij Thunbergia & Van Dijke.

Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken logo
Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken

Copyright © 2023 Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap