Overkapping op maat in Ooltgensplaat

Wilt u een mooie overkapping op maat laten maken bij u in Ooltgensplaat? Hoveniersbedrijf Thunbergia & van Dijke Hovenierswerken helpt u hier graag mee en kan u uitstekend voorzien van advies. Wat voor ons van belang is, is dat de overkapping perfect aansluit bij de beschikbare maten in uw tuin.

Waarom kiezen voor een overkapping?

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping in de tuin. Een terrasoverkapping is de laatste jaren dan ook erg in populariteit toegenomen in Nederland. Steeds meer mensen willen namelijk zoveel mogelijk buiten leven. De mogelijkheden hierin zijn dan ook erg toegenomen. Ook vergroot u met een overkapping uw woonoppervlakte en kunt u lekker lang buiten blijven zitten.  Ook als het wat kouder begint te worden.

Een overkapping kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een van de voornaamste redenen dat een overkapping populair is, is dan ook extra schaduw creëren in de tuin.  Zo zit u beschermt tegen de zonnestralen en ook nog eens koeler tijdens de warme zomerdagen bij u in Ooltgensplaat. Met een overkapping kunt u ook genieten van de heerlijke voorjaarszon. Als het nog net wat te koud is buiten kunt u een terrasverwarming onder de overkapping laten plaatsen, zo zit u het gehele jaar door heerlijk warm. Een overkapping geeft dus een hoop comfort. Een overkapping is ideaal voor het creëren van de perfecte lounge plek. Geniet van het heerlijke weer door langer buiten te kunnen zitten!

Vergunning voor een overkapping

In Nederland mag een terrasoverkapping vrijwel altijd vergunning vrij bij u in Ooltgensplaat gebouwd worden. Er zijn echter wel een aantal uitzonderingen waar u rekening mee kunt houden. Een vergunning of meldingsplicht voor een overkapping is wel nodig indien de overkapping groter is dan 30 m2, uit meer dan 50% van het oppervlak van de tuin bestaat of als de overkapping als woning gebruikt gaat worden. 

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een overkapping op maat? Neem voor meer informatie contact op met ons via 06-22944131 of stuur een mail naar: info@thunbergia-vandijke.nl. Ook kunt u via onze website eenvoudig een offerte aanvragen! Uiteraard kunnen wij ook bij u in Ooltgensplaat langskomen en bespreken wij graag samen met u, uw wensen betreft uw overkapping op maat.

Stel uw vraag

Jouw werkdroom wordt jouw droomwerk!

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort bij Thunbergia & Van Dijke.

Copyright © 2024 Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap