Tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel op contract of eenmalig

Heeft u geen groene vingers? Wilt u zorgeloos kunnen genieten van een verzorgde en opgeruimde tuin? Besteed tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel dan uit aan een gespecialiseerde hovenier. Voor tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel is Thunbergia hovenierswerken u graag van dienst. In de afgelopen jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd met klanten in de buurt van Den Bommel die tuinonderhoud door ons laten verzorgen. Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Den Bommel ligt uw tuin er het hele jaar netjes en verzorgd bij. Service, kwaliteit en eerlijke tarieven staan bij ons centraal. Hierdoor hebben al vele klanten hun weg naar ons weten te vinden. Naast tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel kunnen wij andere diensten verrichten die met uw tuin te maken hebben. Of het nu gaat om straatwerk of een blokhut, schoffelen of snoeien, riolering of een nieuwe schutting. We komen graag bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook voor het snoeien van bomen, of gespecialiseerde boomverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Meer informatie over tuinonderhoud of een afspraak maken voor tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Tuinonderhoud werkzaamheden

Als hovenier richten wij ons graag op tuinonderhoud in Den Bommel en omgeving. Omdat tuinonderhoud arbeidsintensief werk is besteden veel klanten het uit. Graag zorgen wij er met tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel voor dat uw tuin er weer netjes uitziet. Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Den Bommel voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Snoeien
  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Gras maaien enz.
  • Onkruid verwijderen
  • Bemesten

We willen dit werk graag uit handen nemen. Uw tuin ligt er dan een heel jaar netjes en verzorgd bij. 

Tuinonderhoud op basis van een contract

Indien u geen omkijken wilt hebben naar het tuinonderhoud kunt u een vast onderhoudscontract op laten stellen. Op basis van uw wensen stellen we een contract voor tuinonderhoud op in de buurt van Den Bommel en spreken we een vaste prijs af. Wilt u graag uitsluitend seizoenbeurten uit laten voeren? Of elke week een hovenier langs laten komen voor tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel? Bij ons is het allemaal bespreekbaar. Uiteraard is de frequentie en de werkzaamheden geheel op uw wensen af te stemmen.

Afspraak voor tuinonderhoud

Elke tuin heeft tuinonderhoud nodig. Graag verzorgen wij tuinonderhoud voor klanten in Den Bommel en omgeving. Van onderhoudscontracten tot eenmalige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren dit met liefde voor het vak uit. Meer informatie over tuinonderhoud in de buurt van Den Bommel? Maak een afspraak met één van onze hoveniers.

Stel uw vraag

Jouw werkdroom wordt jouw droomwerk!

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort bij Thunbergia & Van Dijke.

Copyright © 2024 Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap