Nieuwe Tonge

Tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge op contract of eenmalig

Heeft u geen groene vingers? Wilt u zorgeloos kunnen genieten van een verzorgde en opgeruimde tuin? Besteed tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge dan uit aan een gespecialiseerde hovenier. Voor tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge is Thunbergia hovenierswerken u graag van dienst. In de afgelopen jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd met klanten in de buurt van Nieuwe Tonge die tuinonderhoud door ons laten verzorgen. Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Nieuwe Tonge ligt uw tuin er het hele jaar netjes en verzorgd bij. Service, kwaliteit en eerlijke tarieven staan bij ons centraal. Hierdoor hebben al vele klanten hun weg naar ons weten te vinden. Naast tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge kunnen wij andere diensten verrichten die met uw tuin te maken hebben. Of het nu gaat om straatwerk of een blokhut, schoffelen of snoeien, riolering of een nieuwe schutting. We komen graag bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook voor het snoeien van bomen, of gespecialiseerde boomverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Meer informatie over tuinonderhoud of een afspraak maken voor tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Tuinonderhoud werkzaamheden

Als hovenier richten wij ons graag op tuinonderhoud in Nieuwe Tonge en omgeving. Omdat tuinonderhoud arbeidsintensief werk is besteden veel klanten het uit. Graag zorgen wij er met tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge voor dat uw tuin er weer netjes uitziet. Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Nieuwe Tonge voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Snoeien
  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Gras maaien enz.
  • Onkruid verwijderen
  • Bemesten

We willen dit werk graag uit handen nemen. Uw tuin ligt er dan een heel jaar netjes en verzorgd bij. 

Tuinonderhoud op basis van een contract

Indien u geen omkijken wilt hebben naar het tuinonderhoud kunt u een vast onderhoudscontract op laten stellen. Op basis van uw wensen stellen we een contract voor tuinonderhoud op in de buurt van Nieuwe Tonge en spreken we een vaste prijs af. Wilt u graag uitsluitend seizoenbeurten uit laten voeren? Of elke week een hovenier langs laten komen voor tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge? Bij ons is het allemaal bespreekbaar. Uiteraard is de frequentie en de werkzaamheden geheel op uw wensen af te stemmen.

Afspraak voor tuinonderhoud

Elke tuin heeft tuinonderhoud nodig. Graag verzorgen wij tuinonderhoud voor klanten in Nieuwe Tonge en omgeving. Van onderhoudscontracten tot eenmalige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren dit met liefde voor het vak uit. Meer informatie over tuinonderhoud in de buurt van Nieuwe Tonge? Maak een afspraak met één van onze hoveniers.

Neem contact op

 Thunbergia Hovenierswerken logo
Thunbergia Hovenierswerken

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Nieuwe Tonge

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst tuindroomtekst

Uw tuindroom wordt uw droomtuin!

We komen graag bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.

 Thunbergia Hovenierswerken logo
Thunbergia Hovenierswerken

Copyright © 2020 Thunbergia Hovenierswerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap