Numansdorp

Tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp op contract of eenmalig

Heeft u geen groene vingers? Wilt u zorgeloos kunnen genieten van een verzorgde en opgeruimde tuin? Besteed tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp dan uit aan een gespecialiseerde hovenier. Voor tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp is Thunbergia hovenierswerken u graag van dienst. In de afgelopen jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd met klanten in de buurt van Numansdorp die tuinonderhoud door ons laten verzorgen. Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Numansdorp ligt uw tuin er het hele jaar netjes en verzorgd bij. Service, kwaliteit en eerlijke tarieven staan bij ons centraal. Hierdoor hebben al vele klanten hun weg naar ons weten te vinden. Naast tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp kunnen wij andere diensten verrichten die met uw tuin te maken hebben. Of het nu gaat om straatwerk of een blokhut, schoffelen of snoeien, riolering of een nieuwe schutting. We komen graag bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook voor het snoeien van bomen, of gespecialiseerde boomverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Meer informatie over tuinonderhoud of een afspraak maken voor tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Tuinonderhoud werkzaamheden

Als hovenier richten wij ons graag op tuinonderhoud in Numansdorp en omgeving. Omdat tuinonderhoud arbeidsintensief werk is besteden veel klanten het uit. Graag zorgen wij er met tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp voor dat uw tuin er weer netjes uitziet. Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Numansdorp voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Snoeien
  • Beplanting
  • Boomverzorging
  • Gras maaien enz.
  • Onkruid verwijderen
  • Bemesten

We willen dit werk graag uit handen nemen. Uw tuin ligt er dan een heel jaar netjes en verzorgd bij. 

Tuinonderhoud op basis van een contract

Indien u geen omkijken wilt hebben naar het tuinonderhoud kunt u een vast onderhoudscontract op laten stellen. Op basis van uw wensen stellen we een contract voor tuinonderhoud op in de buurt van Numansdorp en spreken we een vaste prijs af. Wilt u graag uitsluitend seizoenbeurten uit laten voeren? Of elke week een hovenier langs laten komen voor tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp? Bij ons is het allemaal bespreekbaar. Uiteraard is de frequentie en de werkzaamheden geheel op uw wensen af te stemmen.

Afspraak voor tuinonderhoud

Elke tuin heeft tuinonderhoud nodig. Graag verzorgen wij tuinonderhoud voor klanten in Numansdorp en omgeving. Van onderhoudscontracten tot eenmalige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren dit met liefde voor het vak uit. Meer informatie over tuinonderhoud in de buurt van Numansdorp? Maak een afspraak met één van onze hoveniers.

Neem contact op

Thunbergia & van Dijke logo
Thunbergia & van Dijke

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Numansdorp

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst tuindroomtekst

Uw tuindroom wordt uw droomtuin!

We komen graag bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Thunbergia & van Dijke logo
Thunbergia & van Dijke

Copyright © 2023 Thunbergia & van Dijke | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap