Hovenier vacature in regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee

Ben jij graag buiten en hou je van afwisseling in je werk? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Thunbergia & Van Dijke is hét hoveniersbedrijf dat werkt in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Als je op zoek bent naar een unieke kans om te werken bij een van de leukste hoveniersbedrijven van Nederland, dan is dit misschien wel precies wat je zoekt. Kom nu bij ons werken en help mee de regio een stukje groener te maken!

 

Wat ga je doen als hovenier bij hét hoveniersbedrijf uit Sommelsdijk?

Als hovenier bij Thunbergia & Van Dijke is geen enkele dag hetzelfde. Wij zijn een bedrijf zijn waar werkelijk alle facetten van het hovenierswerk aanwezig zijn. Je zal verantwoordelijk zijn voor diverse tuinprojecten, van het aanleggen van volledig nieuwe tuinen, de bouw van een pergola of overkapping tot het onderhouden van bestaande tuinen. 

  • Je bent fysiek fit, het werk kan soms zwaar zijn;
  • Je spreekt de Nederlandse taal goed. Geen zorgen, we verwachten niet dat je het hele woordenboek uit je hoofd kent;
  • Een mooi CV? Leuk, maar we zijn vooral op zoek naar een gezellige, hardwerkende collega die in is voor een grapje;
  • Je houdt ervan om buiten te werken;
  • Je hebt je rijbewijs al een tijdje en misschien heb je ook je aanhangerrijbewijs (zo niet, dan mag je dat op onze kosten halen);
  • Je weet hoe je om moet gaan met hand- en machinaal gereedschap.

 

Vacature hovenier Hoeksche Waard  Goeree-Overflakkee

 

Een dag uit het (werk)leven van een hovenier bij Thunbergia & Van Dijke

Als hovenier begint jouw dag vaak vroeg, maar dat is voor jou geen enkel probleem. Vandaag start je met nieuwe beplanting in een bestaande tuin, waarna je de bestaande planten gelijk even aanpakt, zodat alles er weer goed uitziet. Vervolgens ga je door naar een ander adres waar je aan de slag mag met het vervangen van de bestrating.

Je verheugt je aan het eind van je dag alweer op morgen, want je weet wat er op de planning staat. Je gaat starten met de opbouw van een tuinhuis en overkapping, daar heb je zin in! Je krijgt een grote glimlach op je gezicht als je aan het eindresultaat denkt. Het gaat prachtig worden.

 

Vacature hovenier Hoeksche Waard Goeree-Overflakkee

 

Waarom kiest zo'n goede hovenier als jij voor Thunbergia & Van Dijke?

Bij Thunbergia & Van Dijke krijg je de kans om te werken in een gezellig, hard werkend team met veel ervaring. Geen dag is hetzelfde en je gaat werken met hoogwaardige materialen, het beste gereedschap en de mooiste beplanting. Elk project vereist een nauwkeurige aanpak en planning, omdat elke klus weer een uniek karakter heeft. Wij zijn geen enorm groot bedrijf, maar we gaan grote opdrachten en uitdagingen niet uit de weg. Zodoende is er qua werk voor ieder wel wat wils!

Je houdt ervan om nieuwe dingen te leren, want geen klus is hetzelfde. Wij gaan steeds voor het beste resultaat en daar kunnen we jouw kennis en ervaring zeker bij gebruiken.

 

Wil jij werken als hovenier in de regio Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee? Leuk, stel je aan ons voor!

Ben jij de enthousiaste, vakbekwame hovenier die wij zoeken? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Bel of mail ons en laat ons weten dat jij graag bij ons wilt komen werken.

 

 

Jouw werkdroom wordt jouw droomwerk!

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort bij Thunbergia & Van Dijke.

Copyright © 2024 Thunbergia & van Dijke Hovenierwerken | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap